Πολιτική Κρατήσεων:

Για την ολοκλήρωση της κράτησης απαιτείτε προκαταβολή του 40% του συνολικού ποσού και εξόφληση του υπόλοιπου ποσού κατά την άφιξη σας στο ξενοδοχείο. Παρέχεται δωρεάν ακύρωση μέχρι και 15 ημέρες πριν την άφιξη και επιστροφή του 40% της προκαταβολής. Σε διαφορετική περίπτωση και εφόσον η ακύρωση της κράτησης πραγματοποιηθεί σε μικρότερο διάστημα των 15 ημερών η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Στην περίπτωση που επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής με “Κατάθεση σε Τράπεζα” θα πρέπει σας αιτιολογία κατάθεσης να ανεφέρεται τον αριθμό της κράτησης και το ονοματεπώνυμο σας.

Η κράτηση σας δεν θα επιβεβαιωθεί μέχρι το ποσό να εμφανιστεί στον λογαριασμό μας ή μέχρι να μας στείλετε το καταθετήριο στο email [email protected].

Επιπρόσθετες Χρεώσεις:

Στην συνολική τιμή της κράτησης δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ο οποίος ανέρχεται στο 1,5€ ανά διανυκτέρευση. Ο φόρος διαμονής υπολογίζεται στο σύνολο των διανυκτερεύσεων και εξοφλείται με την άφιξη σας στο ξενοδοχείο.

Σημείωση:

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και πριν την ολοκλήρωση της κράτησης επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς για την επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας των δωματίων από την διαχείριση.